Recent Posts

Recent Comments

No comments to show.

Archives

Categories

Recent Posts

Recent Comments

  Img

  monolog

  April 10, 2024

  dragul meu spatiu,

  Astăzi, mă așez în fața ta cu inima plină de întrebări și cu ochii plini de dorința de a te înțelege mai bine. Îmi permit să te întreb și să te ascult cu sufletul deschis și cu mintea curioasă, să te cunosc în profunzime și să te transform în ceva mai mult.

   

  Îți plac acele elemente care atrag privirile și stârnesc conversații sau preferi să rămâi discret, să îți revelezi frumusețea treptat? Îmi imaginez că da, căci nu ai fi tu fără acele detalii care te fac unic.

   

  Și ce zici de simetrie, dragul meu, te încântă sau te simți mai în largul tău în asimetria ta jucăușă? Ești o carte deschisă sau păstrezi un mister care să încânte ochii celor ce te trec pragul?

   

  Știu că nu te îndrepți în direcția cardinală pe care o preferi, dar există o anumită armonie în felul în care te întorci către soare și către stele. Povestești o istorie a locului, a trecutului și a viitorului, în fiecare direcție pe care o îmbrățișezi.

   

  Culorile tale, paletele cromatice ce te definesc, sunt o extensie a personalității tale. Te îmbraci în tonuri calde și prietenoase sau te atragi spre nuanțe reci și elegante? Îți poți simți pulsul în fiecare nuanță, în fiecare contrast și în fiecare umbra plăcută sau neplăcută pe care o creezi.

  Ah, lumină naturală, lumina care îți mângâie pereții și îți colorează fiecare colț. Ești norocos să primești această îmbrățișare zilnică a soarelui, care îți dezvăluie adevărata ta frumusețe și îți aduce viață în fiecare dimineață.

   

  Contrastul, dragul meu, este prietenul tău cel mai vechi și cel mai de încredere. El subliniază frumusețea ta și scoate în evidență fiecare detaliu, fiecare textură și fiecare formă. Împreună, creați un tablou viu și plin de viață.

   

  Și acum, te rog să-mi dezvălui compoziția ta interioară. Ce ascunzi în spatele ușilor tale? Ce povești poartă pereții tăi și ce secrete găzduiești în adâncurile tale? Ce povești au locuitorii trecuți și cum le resimți amprenta în prezent?

   

  Compoziția ta este un dans de forme și spații. Ce ritm preferi să urmezi ? Detaliile tale sunt cele care te fac cu adevărat special. De la micile accente până la cele mai impresionante ornamente, fiecare element contribuie la povestea ta unică și la farmecul tău inconfundabil.

   

  Și acum, spune-mi, dragul meu, ce funcțiuni găzduiești? Ești un loc de odihnă și relaxare sau un sanctuar al creativității și productivității? Ai grijă să îndeplinești toate nevoile celor ce te trec pragul?

   

  Geometria ta este o altă latură a personalității tale. Ești împânzit de linii și unghiuri precise sau te lași condus de curbe și forme organice și îți deschizi larg ușile și ferestrele către noi experiențe? Fiecare aspect al tău este calculat și plin de semnificație.

   

  Și, în cele din urmă, inspirația ta. De unde tragi forța și creativitatea pentru a fi ceea ce ești? Ești o oglindă a viselor și aspirațiilor celor ce te construiesc, dar și a celor ce te trec pragul.

   

  Așadar, dragul meu spațiu, acestea sunt doar câteva dintre întrebările mele. Aștept cu nerăbdare răspunsurile tale, pentru că fiecare conversație cu tine este o călătorie înțeleaptă și o oportunitate de a descoperi noi și minunate povești.

  Leave a comment

  Next Entry