Img

TIMELESS
SYMPHONY

project

INTERIOR DESIGN

PROJECT: Villa

LOCATION: Valul lui Traian, Constanta

SURFACE: 350mp

TIMELINE: jan 2023- in progress

With its seamless blend of past and present, the “Timeless Symphony” project invites you to experience the artistry of timeless design and the comfort of modern living in perfect harmony.
 
GROUND FLOOR

The entire ground floor of the “Timeless Symphony” house embodies a timeless oasis of elegance and refinement. Inspired by the grandeur of classical epochs, this concept exudes an enchanting and sophisticated atmosphere, characterized by warm hues and subtle floral accents.
Classical elements play a significant role in the design, with stuccoes integrated harmoniously to add elegant and distinctive details to the ceiling and walls. These subtle ornaments convey a sense of grandeur and nobility.
Elaborate stuccoes, with intricate motifs and sophisticated details, embrace the ceiling with noble grandeur. Each carved detail adds depth and texture, lending a subtle
The whole space is a story that speaks of the past and present, a journey through time through noble aesthetics and natural delicacy, where elegance intertwines with nature, and simplicity is transformed into refinement.

BASEMENT

Descending the staircase to the basement, anticipation fills the air as we approach the final step. Before us lies a treasure trove: a wine cellar steeped in vintage allure, its brick walls whispering tales of yesteryears. Modern wine coolers stand sentinel, ensuring each sip is a symphony for the senses. Venturing further, a sprawling sanctuary unfolds—a haven dedicated to rejuvenation. Here, a jacuzzi beckons with promises of serenity, while a sauna offers respite from the world above. A fitness area invites invigorating workouts, completing the retreat. Yet, functionality harmonizes with indulgence; a laundry room stands ready to serve amidst the luxuriant surroundings. Throughout the basement, the same timeless concept as the ground floor is meticulously preserved, blending classic elegance with modern convenience.

“WHERE DESIGN MEETS PHI, SPACE FEELS IT”